Neem de controle over uw telefooncentrale

Geplaatst op 9 mei 2018 om 11:45

Op zoek naar vervanging van de verouderde PBX van uw bedrijf? Wilt u geen zorgen over beheer en installatie, twijfelt u aan een lokale installatie of in de cloud? Gelukkig zijn uw zorgen nu voorbij.

Met 3CX is de implementatie van een PBX eenvoudig en flexibel. Of u nu kiest voor een lokale installatie of in de cloud, beveiliging en backup is standaard aanwezig en videoconferencing wordt er gratis bijgeleverd. Verder werkt dit moderne Unified Communications platform op meedere platformen en kunt u de telefoonrekening met meer dan 50% verlagen.

Ja ja, zult u wel denken, dat moet ik nog maar eens zien!!!

Waarom probeert u dan niet 1 jaar lang gratis een zakelijke telefooncentrale inclusief hosting bij Google, OVH of lokaal. De gratis telefooncentrale is inclusief gratis deelnemers aan webconferenties en een onbeperkt aantal telefoonnummers. U kunt zelfs uw eigen SIP-trunk gebruiken, en hoeft dus geen nieuwe SIP-trunk te configureren.

  • Gehost door 3CX – 1 jaar lang een gratis telefooncentrale
  • OF host zelf – op uw eigen cloudaccount
  • Lokaal: op Windows of Linux
  • Zero admin – geautomatiseerde beheerderstaken
  • Meest veilige telefooncentrale verkrijgbaar
  • WebRTC-webconferenties
  • Mobiliteit: clients voor Android, iOS, Windows en Mac

Geloof alleen uzelf en klik hier om binnen 10 minuten uw eigen werkende telefooncentrale te hebben.

Bezoek MobilityWorks op ICT2018, in het Business Meeting Point, table A. 
Gratis aanmelden als bezoeker voor ICT2018 doet u hier.

Over MobilityWorks

MobilityWorks gelooft in het nieuwe tijdperk van samenwerkende organisaties en individuen die plaats- tijd- en organisatie onafhankelijk werken. De activiteiten richten zich op de gebruikers (en hun organisatie) van communicatie-middelen en acteren vaak als universeel verkeersknooppunt tussen partners, distributeurs, resellers en eindgebruikers en ontzorgen, samen met u, uw medewerkers en/of klanten.

De brede expertise van (Cloud) Telefonie, Mobiel, Videoconferencing, IT, User Adoption Trainingen en Service Management wordt gecombineerd met de slagvaardigheid van een onafhankelijke organisatie.

Wilt u meer weten over 3CX en/of MobilityWorks? Neem dan contact met hen op: 

MobilityWorks BVBA
info@mobilityworks.eu

NL +31 30 20 25000
B   +32 89 76 36 76
D   +49 322 111 22500

https://www.mobilityworks.eu

Meer nieuws, mei 2018