Kennissessie: Goed personeel? wees er zuinig op!

Geplaatst op 2 mei 2018 om 12:25

 

In het aantrekken van nieuwe personeel zijn goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Onderzoek wijst uit dat na salaris een (goed) pensioen de belangrijkste arbeidsvoorwaarde is voor het werven van nieuw personeel in de ICT branche.

Brand New Day is de FinTech dienstverlener voor de ICT branche en 30% van hun klanten zijn ICT ondernemingen. Als FinTech dienstverlener kan Brand New Day de oplossingen bieden door een state of art IT-omgeving en haar filosofie om van elke klant een ambassadeur te maken.

Deze kennissessie van Brand New Day vindt plaats in de Brand New Day Room. Het aantal stoelen is beperkt, dus schrijf u zo snel mogelijk hier in voor de sessie(s) van uw keuze. 

Button_Inschrijven

 Let op: om aan te melden voor de kennissessies dient u al ingeschreven te zijn voor ICT2018. Bent u nog niet ingeschreven, dan kunt u dat hier kosteloos doen.

 

Meer nieuws, mei 2018