Bescherm informatie en processen

Geplaatst op 16 mei 2018 om 15:15

Het security landschap is volop in beweging. Bedreigingen nemen bijna dagelijks andere vormen aan. Hackers en spammers gebruiken steeds meer geavanceerde technieken, terwijl de bedrijfscontiniuteit en bereikbaarheid van jouw klant afhankelijk is van een goed en betrouwbaar netwerk. Daarom biedt RoutIT naast passende internetverbindingen en cloud diensten, de beste security-oplossingen om gevaren van buitenaf te weren.

Afgeschermd datatransport: IP-VPN

Kies voor een veilig en afgeschermd datatransport met IP-VPN van RoutIT. Door bedrijfslocaties aan elkaar te koppelen ontstaat een gesloten bedrijfsnetwerk. Creëer vanuit IP-VPN een veilige ontsluiting naar het internet met een Firewall naar keuze. En laat je klanten veilig op afstand werken met de dienst Secure Mobility.

De geavanceerde firewall: Fortinet

Tijdens ICT2018 introduceert RoutIT Fortinet, een geavanceerde firewall waarmee je de IP-VPN van jouw klant naar het internet ontsluit. De basis wordt gevormd door de FortiGate firewall. Deze is dubbel uitgevoerd in het core netwerk van RoutIT. FortiGate biedt standaard: 

  • Firewall, VPN, and Traffic Shaping
  • Intrusion Prevention System (IPS)
  • Antivirus
  • Application Control
  • Web Filtering

De Fortinet security-oplossing bestaat uit meerdere componenten die je modulair kan inzetten binnen het RoutIT security portfolio. Zo is de FortiGate firewall uit te breiden met IP-SEC tunnels, Client/server VPN (optioneel met software tokens) en SD-WAN interfaces. Met de uitgebreide Analyzer zijn ook klanten te bedienen die aan bepaalde wet en regelgeving moeten voldoen. 

Over RoutIT
Als dé cloud leverancier van de zakelijke markt biedt RoutIT jou alle handvatten om een onderscheidende totaaloplossing te ontwikkelen. Zo beschik je als partner over whitelabel. 

Meer nieuws, mei 2018