4Passwords.com - Wachtwoorden opslaan, delen en wijzigen

Geplaatst op 15 mei 2018 om 16:00

4Passwords introduceert Thycotic Secret Server. Zij maken het beheer van wachtwoorden en toegang tot systemen veilig en bieden een AVG-compliant werkwijze om uw processen in te richten op de Cybersecuritywet.

  • Wachtwoorden opslaan, delen, wijzigen en beheren
  • Systeem toegang inrichten, controleren en beheren
  • AVG-compliant werkwijze en procedure

De laatste jaren is er veel aandacht voor privacy van gegevens. Vanaf 25 mei 2018 gaan bedrijven de nieuwe regels van de AVG moeten naleven. De data die door bedrijven op allerlei manieren wordt verzameld, verwerkt en opgeslagen zal hieraan moeten voldoen. De systemen die hiervoor gebruikt worden zullen niet alleen in de basis moeten voldoen, maar ook de toegang tot deze systemen door middel van accounts e.d. zijn belangrijke factoren die een onderdeel zijn van het nakomen van de nieuwe richtlijnen. Veel bedrijven zijn nog bezig met hun zaken op orde te stellen en hebben dit deels of helemaal nog niet afgerond.

Bij 4Passwords zijn ze sinds 2010 bezig met de levering en implementatie van de producten van Thycotic Software binnen de Benelux, waaronder Secret Server, één van de marktleiders op het gebied van Privileged Account & access Management (PAM).

Met hun uitgebreide kennis en ervaring van dit product en de brede expertise in de ICT hebben zij 4Passwords opgezet om Secret Server op een zo laagdrempelige manier in de markt te zetten. Met de producten van 4Passwords kunt u ervoor zorgen dat u de gegevens/ toegang tot de systemen in uw organisatie en dat van uw klanten op de juiste manier kunt borgen conform de AVG en Cybersecuritywet.

4Passwords levert alle Thycotic Secret Server edities in een Hosted of een On-Premise variant.

Bezoek 4Passwords op ICT2018 (stand 43) voor een kennismaking of meer informatie over de vele mogelijkheden die de producten van 4Passwords & Thycotic te bieden hebben.

Plan een Demo/ Webinar in of bezoek de site 4passwords.com/ict2018/  

 

 

 

Meer nieuws, mei 2018