Nieuws mei 2018

ICT2018: een mooie, succesvolle dag voor de ICT-branche

28-05-18 - Afgelopen vrijdag, 25 mei 2018, was het zover: ICT2018 in de Midden Nederland Hallen. Zo’n duizend branchegenoten zijn naar Barneveld gekomen om het evenement van ICTWaarborg bij te wonen. Het was natuurlijk ook de dag van de inwerkingtreding van de AVG. En die combinatie heeft goed uitgepakt!

Lees meer...

MyCademy.com voor Continuous IT Succes

16-05-18 - Het is voor vrijwel elk bedrijf een uitdaging om de kennis van IT-professionals op peil te houden. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en wie niet meegaat heeft geen toekomst.

Lees meer...

Bescherm informatie en processen

16-05-18 - Het security landschap is volop in beweging. Bedreigingen nemen bijna dagelijks andere vormen aan. Hackers en spammers gebruiken steeds meer geavanceerde technieken, terwijl de bedrijfscontiniuteit en bereikbaarheid van jouw klant afhankelijk is van een goed en betrouwbaar netwerk. Daarom biedt RoutIT naast passende internetverbindingen en cloud diensten, de beste security-oplossingen om gevaren van buitenaf te weren.

Lees meer...

Teamleader helpt uw bedrijf AVG-proof te worden, zijn en blijven

15-05-18 - Ieder bedrijf verwerkt persoonsgegevens. Of u nu een mailinglijst samenstelt of klantenkaarten aanbiedt: de gegevens zijn onderworpen aan de AVG. Welke maatregelen moet u nemen om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen?

Lees meer...

4Passwords.com - Wachtwoorden opslaan, delen en wijzigen

15-05-18 - 4Passwords introduceert Thycotic Secret Server. Zij maken het beheer van wachtwoorden en toegang tot systemen veilig en bieden een AVG-compliant werkwijze om uw processen in te richten op de Cybersecuritywet.

Lees meer...

Neem de controle over uw telefooncentrale

09-05-18 - Op zoek naar vervanging van de verouderde PBX van uw bedrijf? Wilt u geen zorgen over beheer en installatie, twijfelt u aan een lokale installatie of in de cloud? Gelukkig zijn uw zorgen nu voorbij.

Lees meer...

Aura Media: groothandel in computerhardware, mobiele telefoon accessoires en beveiliging

09-05-18 - Aura Media is een snelgroeiende distributeur met oog voor marktontwikkelingen. Zij richten zich op PC gaming producten, smarthome oplossing, draadloos opladen en ergonomische producten. Tijdens ICT2018 geven zij demonstratie's en speciaal voor ICT2018 hebben zij ook een aantal leuke beursaanbiedingen.

Lees meer...

Bezoek de stand van ALSO en maak kans op een ethische hack!

07-05-18 - Laat u professioneel hacken door de 'good guys' van het internet! Bezoek ALSO tijdens ICT2018 en maak kans op een ethische hack ter waarde van € 1.500.

Lees meer...

De “liefde” tussen Telecom en IT

07-05-18 - Wie al een poosje meedraait in de zakelijke dienstverlening herkent het vast nog wel: de “Berlijnse muur” tussen de beheerder van de Telefooncentrale en de IT binnen een bedrijf. Dat waren nog eens tijden…

Lees meer...

Multicloud & AVG: een perfect duo

07-05-18 - AVG & Cloud; voor klanten van software vendoren en service providers kan het een dilemma zijn. Om te voldoen aan de wettelijke eisen van de AVG, hebben organisaties een sluitend privacy- en databeleid nodig. Tegelijkertijd zoeken uw klanten in toenemende mate naar flexibiliteit en schaalbaarheid van hun IT-infrastructuur. Vanuit het oogpunt van de AVG lijkt on-premises of een private cloud de beste oplossing, vanuit het oogpunt van flexibiliteit lijkt dat voor sommige workloads een public cloud te zijn. Toch?

Lees meer...

Fallbrook ICT Distributors BV breidt ESD Shop uit met G DATA Small Business Bundels

07-05-18 - Zelfs voor de kleinste ondernemer liggen er actiepunten om (miljoenen)boetes te voorkomen: ook personeels- en klantgegevens zijn persoonsgegevens die moeten worden beschermd. Fallbrook ICT Distributors BV informeert u tijdens de ICT2018 over de verschillende aspecten van de nieuwe privacywetgeving (GDPR of AVG) en hoe de zakelijke software van G DATA u kan helpen met compliancy.

Lees meer...

Veilig versturen van bestanden met Managed File Transfer

03-05-18 - Iedere organisatie heeft te maken met een buitenwereld - Een periferie van zakelijke partners, filialen, klanten en medewerkers. Bedrijven versturen en ontvangen dagelijks grote hoeveelheden bestanden, variërend van betalingstransacties tot patiëntendossiers.

Lees meer...

Graag stellen wij aan u voor: Nathalie Falot

02-05-18 - Eén van de thema's van ICT2018 is de Cybersecuritywet. Wij zijn zeer verheugd te kunnen vertellen dat Nathalie Falot hoofdspreker zal zijn over dit onderwerp.

Lees meer...

Kennissessie: Goed personeel? wees er zuinig op!

02-05-18 - In het aantrekken van nieuwe personeel zijn goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. Onderzoek wijst uit dat na salaris een (goed) pensioen de belangrijkste arbeidsvoorwaarde is voor het werven van nieuw personeel in de ICT branche.

Lees meer...

Analoog: het ondergeschoven kind in de digitale wereld

01-05-18 - Het is allemaal Internet en VOIP wat de klok slaat. Nieuwsmedia laten u geloven dat oude analoge telefonie een dinosaurus is en u snel moet overstappen op de nieuwste IP technologie. Maar is dat zo?

Lees meer...

Kennissessie: de voordelen van Dropbox voor u én uw klant

01-05-18 - Tijdens ICT2018 organiseert Dropbox een kennissessie waarin zij u alles vertellen over de voordelen van het gebruik van Dropbox voor u én uw klanten. Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij de AVG.

Lees meer...

AVG en Datavernietiging ICT 2018: HKS E-Recycling ruimt uw IT Assets en/of serverruimte op!

01-05-18 - Schakel HKS E-Recycling in als u computers en andere ICT-apparatuur wilt laten afvoeren. Zij halen bij bedrijven en instellingen in Nederland alle ICT-apparatuur op. Met de dagelijkse inzameling en 7 locaties in Nederland biedt HKS E-Recycling een passende oplossing voor afvoer en verwerking van uw ICT.

Lees meer...

Meer nieuws, archief 2018