Portland verzorgt 4 kennissessies tijdens ICT2018

Geplaatst op 11 april 2018 om 13:35

Eén van de belangrijkste doelen van ICT2018 is kennisdeling. Softwaredistributeur Portland neemt hierin een belangrijke rol door het organiseren van vier kennissessies. Tijdens ICT2018 heeft Portland een eigen kennislokaal waar u op verschillende tijdstippen hun kennissessies bij kunt wonen:

11:00 - 11:30 uur: Inzicht in opkomende innovaties

In samenwerking met onderzoeksbureau Gartner ontwikkelde softwaredistributeur Portland de MSP Hype Cycle: een overzicht van de belangrijkste trends en technologieën in de wereld van IT. De technologie ontwikkelt zich vandaag de dag razendsnel: de Hype Cycle helpt IT-dienstverleners door inzicht te geven in opkomende innovaties.  

12:00 - 12:30 uur: Waarom een continuïteitspropositie?

In deze sessie belicht Portland samen met back-up en disaster recovery-specialist Acronis het belang van een state-of-the-art continuïteitspropositie. Het belang van deze diensten word duidelijk aan de hand van de MSP Hype Cycle. In samenwerking met onderzoeksbureau Gartner ontwikkelde Portland de MSP Hype Cycle: een overzicht van de belangrijkste trends en technologieën in de wereld van IT.

14:00 - 14:30 uur: Succesvolle transitie naar managed services

Tijdens deze sessie legt softwaredistributeur Portland, in samenwerking met ConnectWise, uit hoe Professional Services Automation software de sleutel kan zijn tot een succesvolle transitie naar managed services. Het aanbieden van complexe producten en het naadloos integreren van nieuwe technologieën wordt steeds belangrijker in de moderne IT. 

16:00 - 16:30 uur: Goed documenteren is belangrijker dan ooit

Met een steeds complexer wordend veld aan oplossingen is het belangrijker dan ooit dat IT-dienstverleners goed documenteren en zich kunnen concentreren op het toevoegen van waarde. Samen met documentatiespecialist IT Glue en experts in outsourced beheer Continuum laat Portland tijdens deze sessie zien hoe dit te bolwerken is.

De kennissessies van Portland vinden plaats in het Portland kennislokaal. Het aantal stoelen is beperkt, dus schrijf u zo snel mogelijk hier in voor de sessie(s) van uw keuze. 

Button_Inschrijven

 Let op: om aan te melden voor de kennissessies dient u al ingeschreven te zijn voor ICT2018. Bent u nog niet ingeschreven, dan kunt u dat hier kosteloos doen.

Meer nieuws, april 2018