Nieuw bij Despec: R-GO Tools, HSM & privacy filters van Fellowes

Geplaatst op 11 april 2018 om 13:30

Despec Benelux & France heeft de laatste maanden enkele nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment waaronder de ergonomische R-GO Tools, maar ook de merken Fellowes & HSM.

Met deze laatste twee merken kunt u zich als bedrijf wapenen tegen de aankomende AVG-wetgeving inzake bescherming van persoonsgegevens. HSM biedt een groot aantal kwalitatieve shredders die ervoor kunnen zorgen dat u gedrukte persoonsgegevens eenvoudig op een correcte manier kan vernietigen, want ook daar moet u systematisch in staat toe zijn volgens de nieuwe wetgeving.

Ook Fellowes biedt (naast ergonomische zit-sta oplossingen) papiervernietigers, maar daar houdt het niet op. Via Despec Benelux & France bieden ze ook een mooi aanbod van kwalitatieve privacyfilters, die uw beeldscherm verduisteren vanaf een hoek van 30° en dus verhinderen dat nieuwsgierige ogen kunnen meelezen op uw beeldscherm.

Meer info op vindt u op www.despec.nl.

Despec Benelux & France is ook aanwezig op ICT2018, 25 mei 2018, van 11.00 tot 18.00 uur, stand 5.
Gratis aanmelden als bezoeker doet u hier.

Meer nieuws, april 2018