Nieuws april 2018

It takes two to tango

30-04-18 - (Engels, letterlijk 'er zijn twee mensen nodig om de tango te dansen') samenwerking met een ander is een voorwaarde voor het welslagen van iets én alleen kunt u iets niet bereiken.

Lees meer...

IT4Sale, professionele data-wiping en recycling van IT hardware

30-04-18 - Klaar voor de AVG en Cybersecuritywet? Heeft uw bedrijf dit al goed geregeld? Dit is een vraag die elk bedrijf die met persoonsgegevens te maken heeft de afgelopen tijd minimaal 10 keer te horen heeft gekregen. IT4Sale kan u helpen om te voorkomen dat bepaalde data zomaar op straat komen te liggen of in verkeerde handen vallen. Zij helpen u graag op dit gebied zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken.

Lees meer...

Is uw tankpas veilig? Kies voor real-time brandstofbeheer met de Q8 Tango tankpas.

25-04-18 - Veilig zaken doen biedt rust. Q8 Tango biedt u volledige controle over uw tankkaarten en direct inzicht in uw transacties en facturatie. En met de Q8 Tango tankpas krijgt u altijd de scherpste prijs bij alle 550+ stations.

Lees meer...

Laat de Cloud voor u werken

18-04-18 - De gang naar online werken is onomkeerbaar ingezet. Met een verwachte jaarlijkse marktgroei van 20% biedt het werken in de cloud een schat aan opportunities voor ICT-verkopend Nederland. Maar hoe kunt u hier als reseller het meeste uithalen?

Lees meer...

Beeyond en Dovetail, een krachtige combinatie

18-04-18 - Met Beeyond als PIM systeem en Dovetail als integratie oplossing heeft een organisatie de ideale combinatie in huis. Alle productdata wordt verzameld, verrijkt en in het juiste formaat naar andere systemen verstuurd.

Lees meer...

Klaar voor de toekomst met Pulse v4!

16-04-18 - Nog even en dan gaat hij live: de nieuwste versie van Pulse, het innovatieve telefonieplatform van Raffel. Met deze upgrade bieden zij hun resellers en hun klanten nóg meer functionaliteit.

Lees meer...

Portland verzorgt 4 kennissessies tijdens ICT2018

11-04-18 - Eén van de belangrijkste doelen van ICT2018 is kennisdeling. Softwaredistributeur Portland neemt hierin een belangrijke rol door het organiseren van vier kennissessies.

Lees meer...

Nieuw bij Despec: R-GO Tools, HSM & privacy filters van Fellowes

11-04-18 - Despec Benelux & France heeft de laatste maanden enkele nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment waaronder de ergonomische R-GO Tools, maar ook de merken Fellowes & HSM. Deze helpen bij het AVG-proof maken van uw organisatie.

Lees meer...

Smartphonehoesjeszakelijk.nl De specialist in smartphone en tablet accessoires.

05-04-18 - Smartphonehoesjeszakelijk.nl is opgericht in 2013. In korte tijd zijn zij uitgegroeid tot de grootste aanbieder van smartphone en tablet accessoires. Door middel van optimale dienstverlening zijn zij in staat om hun partners te ontzorgen.

Lees meer...

Klaar voor de AVG? Check het tijdens ICT2018

05-04-18 - Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen. Het is belangrijk dat u uw organisatie hier goed op voorbereid.

Lees meer...

Uitnodiging

03-04-18 - Op 25 mei 2018 bent u vanaf 11.00 uur welkom in de Midden Nederland Hallen te Barneveld voor ICT2018. Graag nodigen wij u ook uit voor de afsluitende RoutIT-netwerkborrel.

Lees meer...

Meer nieuws, archief 2018