Ins & Outs Cybersecuritywet

Geplaatst op 5 maart 2018 om 17:15

Aanbieders van essentiële diensten en digitaledienstverleners worden in de loop van 2018 verplicht aan beveiligingseisen te voldoen. Maar wat is nou een essentiële dienst? Wanneer bent u een digitaledienstverlener? En wat zijn beveiligingseisen? Wij vertellen u alle ins & outs tijdens het Cybersecuritywet-seminar op ICT2018.

Dagelijks staan wij in contact met vele ICT-ondernemingen. Dat de Cybersecuritywet er gaan komen is bij vrijwel iedereen bekend, maar wat het nu exact betekent, daarover tasten de meeste ondernemingen nog in het duister. Als brancheorganisatie willen wij u informeren over de inhoud van de Cybersecuritywet. Daarom hebben wij besloten dit als tweede thema te benoemen op ICT2018. 

Tijdens het seminar op ICT2018 vertelt Nathalie Falot LL.M., Senior Legal Consultant bij Considerati, wij u wat de stand van zaken is, wat er al bekend is en of dit gevolgen heeft voor uw bedrijfsvoering. Zeker een aanrader om het seminar te volgen! 

De Cybersecuritywet-kennissessie vindt plaats in de Congreszaal. Het aantal stoelen is beperkt, dus schrijf u zo snel mogelijk hier in voor de sessie(s) van uw keuze. 

Button_Inschrijven

 Let op: om aan te melden voor de kennissessies dient u al ingeschreven te zijn voor ICT2018. Bent u nog niet ingeschreven, dan kunt u dat hier kosteloos doen.

Meer nieuws, maart 2018