Tweede thema ICT2018 bekend: Cybersecuritywet

Geplaatst op 5 maart 2018 om 17:15

Aanbieders van essentiële diensten worden in de loop van 2018 verplicht aan beveiligingseisen te voldoen. Maar wat is nou een essentiële dienst? En wat zijn beveiligingseisen? Wij vertellen u alle ins & outs tijdens het Cybersecuritywet-seminar op ICT2018.

Dagelijks staan wij in contact met vele ICT-ondernemingen. Dat de Cybersecuritywet er gaan komen is bij vrijwel iedereen bekend, maar wat het nu exact betekent, daarover tasten de meeste ondernemingen nog in het duister. Als brancheorganisatie willen wij u informeren over de inhoud van de Cybersecuritywet. Daarom hebben wij besloten dit als tweede thema te benoemen op ICT2018. 

Tijdens het seminar op ICT2018 vertellen wij u wat de stand van zaken is, wat er al bekend is en of dit gevolgen heeft voor uw bedrijfsvoering. Zeker een aanrader om het seminar te volgen! 

Binnenkort maken wij het complete programma en de inhoud van alle kennissessies bekend, waarna u zich kunt inschrijven voor de verschillende sessies. Het aantal stoelen is beperkt, zorg dus dat u onze site in de gaten houdt en zo snel mogelijk registreert voor de sessie(s) van uw keuze. 

Bent u nog niet aangemeld voor ICT2018, dan kunt u dat hier doen. 

Meer nieuws, maart 2018