ICT2018: een compleet en gevarieerd aanbod

Geplaatst op 5 maart 2018 om 13:15

Weer mogen we een groot aantal nieuwe ICT2018-exposanten bekend maken. Met al deze mooie bedrijven wordt ICT2018 hèt IT-event van het jaar!

Naast de top bedrijven die we al eerder bekend hebben gemaakt, kunnen we nu ook vertellen dat ALSO Nederland, Eminent, Siewert & Kau Benelux, Dicota Benelux, AVM, Onetrail, E-quipment, Brand New Day, Lenovo, Hosted.nl, Cherry, Combird, Portland en Dovetail/Beeyond aanwezig zullen zijn op ICT2018!

Dankzij de vele enthousiaste partners wordt ICT2018 een compleet en gevarieerd evenement voor de gehele ICT-branche. Met een mooie beursvloer, interessante kennissessies en inspirerende seminars bent u als bezoeker van ICT2018 in één topdag weer op de hoogte van alle innovaties en ontwikkelingen. Een dag die u niet wilt missen!

Bekijk hier de plattegrond voor meer informatie over alle exposanten.

We ontvangen u graag op 25 mei in Barneveld. U kunt zich hier aanmelden als bezoeker.

Meer nieuws, maart 2018