Hosted.nl: persoonlijk contact met de klant staat voorop

Geplaatst op 12 maart 2018 om 13:35

Hosted.nl voor al uw hostingdiensten, internetdiensten en persoonlijk advies

Hosted.nl levert het totale pakket aan hosting en internetdiensten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In 2006 is Hosted.nl opgericht en actief in de hostingmarkt. Sindsdien groeit de organisatie elk jaar. Met een team van 14 medewerkers zetten zij zich volledig in voor het online succes van de klant.

Als het gaat om behoud van trouwe klanten staat persoonlijk contact met de klant voorop. Door de steeds meer gedigitaliseerde wereld is persoonlijk contact met de klant niet meer vanzelfsprekend. Echter is dit bij Hosted.nl wel een must en kunnen zij dit met een team vol gedreven specialisten bieden. Hiermee onderscheiden zij zich van andere organisaties. 

Zoals bij de meeste organisaties waarschijnlijk al bekend is gaat vanaf 25 mei 2018 de nieuwe AVG in. De AVG zal invloed hebben op bijna alle organisaties in Nederland, dus waarschijnlijk ook op die van u. Dit roept veel vragen op en beweegt diverse andere organisaties om risico’s en gevaren te schetsen. Zij spreken over boetes en grote risico’s, terwijl daar geen sprake van hoeft te zijn.

Dat neemt niet weg dat het belangrijk is om kritisch te kijken naar eventuele veranderingen die er nodig zijn. Dat gaat soms over IT, maar dat hoeft lang niet altijd het geval te zijn. De AVG gaat echter om meer dan alleen IT. U dient bijvoorbeeld te kunnen aantonen dat u zich netjes aan de nieuwe wetgeving houdt. Dat vraagt om goede accountability, terwijl u een nieuwe documentatieplicht hebt om aan te tonen dat u de juiste maatregelen neemt. Het gaat om zowel technische als organisatorische zaken, zonder dat daar IT aan te pas hoeft te komen. 

Ook voor vragen op dit gebied staat het Hosted.nl-team voor u klaar. Zij helpen u graag om bewustwording te creëren door hun kennis over te dragen. Hosted denkt met u mee over wat de AVG vanaf 25 mei 2018 concreet voor de organisatie betekent. Zij helpen u dan ook graag om er voor te zorgen dat u vanaf 25 mei 2018 kunt aantonen dat u netjes voldoet aan de nieuwe wet- en regelgeving. En gaat het om IT? Dan kunnen zij u daarover goed adviseren, zodat de juiste keuzes worden gemaakt.

Hosted.nl is ook aanwezig op ICT2018, 25 mei 2018, van 11.00 tot 18.00 uur, in het Business Meeting Point, table D.
Gratis aanmelden als bezoeker doet u hier.

Meer nieuws, maart 2018