Meer grote namen aanwezig op ICT2018

Geplaatst op 23 januari 2018 om 12:20

Naar mate het event dichterbij komt, wordt het programma steeds completer. We zijn erg trots te kunnen vertellen dat we weer 10 exposanten van ICT2018 bekend kunnen maken: Tech Data, HP Inc., ViPro Services, Zicht, Grenke, Treadstone, BMx Computers, Dropbox, Kingston en Terra Computers zullen allemaal aanwezig zijn tijdens hèt IT-event van het jaar!

Dankzij al deze exposanten belooft het een dag te worden die u niet wilt missen. Netwerken, informatievoorziening en kennisdeling voeren de boventoon deze dag. Het wordt een unieke dag waarop u als IT-ondernemer in gesprek kunt gaan met al deze partijen. Bekijk hier de plattegrond voor meer informatie over alle exposanten.

We ontvangen u graag op 25 mei in Barneveld. U kunt zich hier aanmelden als bezoeker.

 

Meer nieuws, januari 2018