Vijf nieuwe exposanten op ICT2018

Geplaatst op 1 november 2017 om 09:10

In sneltreinvaart komen de nieuwe exposanten van ICT2018 binnen! We kunnen u vertellen dat ook G DATA, Raffel, SecureMe2, TNWC en True Access aanwezig zullen zijn op 25 mei 2018 in de Midden Nederland Hallen.

De reacties van de exposanten op het nieuwe concept 'ICT2018' zijn zeer positief. Het samenbrengen van innovatie, ontwikkelingen, veranderende wetgeving, samenwerking en netwerken voor de gehele ICT-branche op één dag is uniek. Partijen zijn enthousiast en willen graag participeren aan ICT2018.

Met de toezegging van deze vijf partijen om aanwezig te zijn op ICT2018 zijn we goed op weg om de bezoekers een gevarieerd aanbod aan exposanten te bieden. Op korte termijn gaan we nog meer exposanten bekend maken; het wordt een dag vol inspiratie. Houd deze site in de gaten!

Meer informatie over de exposanten vindt u hier:

 

Meer nieuws, november 2017