Eerste exposant ICT2018 is bekend

Geplaatst op 26 oktober 2017 om 11:40

De eerste exposant van ICT2018 die wij bekend kunnen maken is RoutIT! Al jarenlang is er een goede samenwerking tussen ICTWaarborg en RoutIT. Wij zijn dan ook verheugd over hun deelname aan ICT2018. De aanwezigheid van RoutIT maakt ICT2018 nóg interessanter.

RoutIT stelt partners in staat een totaaloplossing te leveren, waarbij klanten één aanspreekpunt hebben voor hun totale ICT. Een RoutIT partner is áltijd klanteigenaar. RoutIT biedt een breed scala aan diensten op het gebied van internet-, cloud- , connectivity- mobiel-, en security oplossingen. De partner wordt hierbij optimaal ondersteund met technische & commerciële trainingen en marketingservices.

Meer informatie op www.routit.nl.

Meer nieuws, oktober 2017