Nieuws

ICT2018: een mooie, succesvolle dag voor de ICT-branche

28-05-18 - Afgelopen vrijdag, 25 mei 2018, was het zover: ICT2018 in de Midden Nederland Hallen. Zo’n duizend branchegenoten zijn naar Barneveld gekomen om het evenement van ICTWaarborg bij te wonen. Het was natuurlijk ook de dag van de inwerkingtreding van de AVG. En die combinatie heeft goed uitgepakt!

Lees meer...

MyCademy.com voor Continuous IT Succes

16-05-18 - Het is voor vrijwel elk bedrijf een uitdaging om de kennis van IT-professionals op peil te houden. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en wie niet meegaat heeft geen toekomst.

Lees meer...

Bescherm informatie en processen

16-05-18 - Het security landschap is volop in beweging. Bedreigingen nemen bijna dagelijks andere vormen aan. Hackers en spammers gebruiken steeds meer geavanceerde technieken, terwijl de bedrijfscontiniuteit en bereikbaarheid van jouw klant afhankelijk is van een goed en betrouwbaar netwerk. Daarom biedt RoutIT naast passende internetverbindingen en cloud diensten, de beste security-oplossingen om gevaren van buitenaf te weren.

Lees meer...

Teamleader helpt uw bedrijf AVG-proof te worden, zijn en blijven

15-05-18 - Ieder bedrijf verwerkt persoonsgegevens. Of u nu een mailinglijst samenstelt of klantenkaarten aanbiedt: de gegevens zijn onderworpen aan de AVG. Welke maatregelen moet u nemen om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen?

Lees meer...

4Passwords.com - Wachtwoorden opslaan, delen en wijzigen

15-05-18 - 4Passwords introduceert Thycotic Secret Server. Zij maken het beheer van wachtwoorden en toegang tot systemen veilig en bieden een AVG-compliant werkwijze om uw processen in te richten op de Cybersecuritywet.

Lees meer...

Archief

Mei 2018
April 2018
Maart 2018
Februari 2018
Januari 2018
November 2017