Mediakit

 

Tekst nieuwsbrief

Ontwikkelingen in de ICT-wereld gaan snel. Enorm snel zelfs. En uiteraard wilt u de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, maar hoe kunt u op alle gebieden weer up-to-date zijn? Heel eenvoudig: alles komt samen op ICT2018.
 
Wij nodigen u graag uit voor dit event op 25 mei 2018 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier ontdekt u in één dag de laatse ontwikkelingen, innovaties en hoort u alles over de veranderende wetgeving in onze branche. En natuurlijk is er volop mogelijkheid om uw netwerk weer eens te onderhouden of te vergroten.  

De belangrijkste ondernemers en beslissers op het gebied van ICT zijn aanwezig tijdens dit meet-and-greet evenement. Eén dag waar vakgenoten, leveranciers en distributeurs elkaar ontmoeten en hun kennis delen. Neemt u ook deel aan deze unieke ervaring?

Schrijf u hier gratis in als bezoeker.

Tekst relatie uitnodigen

Geachte relatie,

Vrijdag 25 mei 2018 vindt ICT2018 plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Ook bedrijfsnaam invullen is daar aanwezig. Wij verwelkomen u graag in onze stand / bij onze business tafel / bij onze kennissessie!

Innovatie, ontwikkelingen, veranderende wetgeving, samenwerking en netwerken... alles komt samen op ICT2018. Op het programma staan diverse lezingen en kennissessie waarin wij u bijpraten over uiteenlopende, actuele onderwerpen in onze branche. Maar bovenal is ICT2018 hét meet-and-greet-evenement in onze branche waar u vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op een unieke manier ontmoet.

Schrijf u hier gratis in.

ICT2018 - vrijdag 25 mei 2018

ICT2018 opent haar deuren om 11.00 uur. Tot 17.00 uur heeft u de tijd om uw kennis weer te updaten, op onze beursvloer én bij de diverse kennissessies. Meer informatie en het volledige programma vindt u op http://www.ict2018.nl/.

Ik hoop u 25 mei persoonlijk in onze stand te mogen begroeten! 

Download de banners in het gewenste formaat

Onderstaande banners kunt u downloaden en op uw eigen site plaatsen. Er zijn twee versies beschikbaar 'sign up now' en 'visit us @ ICT2018'. Beide zijn verkrijgbaar in vier formaten: 468x60, 728x90, 120x600 en 250x250.

Kies de banner(s) van uw keuze, rechtermuis en kies voor 'Afbeelding opslaan als...'.