Aanmelden exposant

Als basisparticipatie kunt u kiezen uit onderstaande opties. Deze kunt u aanvullen met diverse supplementen:

  • Brons: business table in het business meeting point. In de sfeervolle foyer treft u de bezoekers in informele setting. U heeft een statafel tot uw beschikking met twee krukken en voldoende ruimte om uw tafel heen. Uiteraard is uw logo duidelijk zichtbaar en heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner. 
  • Zilver: de zilver-stand is 3 x 3 meter en bevindt zich op de beursvloer. Iedere zilver-stand is voorzien van een achterwand en statafel met krukken. Afhankelijk van de locatie heeft de stand één of twee zijwanden.
  • Goud: een stand van 3 meter diep x 6 meter breed op de beursvloer. De dubbele breedte biedt u veel mogelijkheden voor het exposeren van uw producten / diensten / merk. De stand is standaard uitgerust met een achterwand, een statafel en twee krukken. Afhankelijk van de locatie heeft u één of twee zijwanden. 
  • Platinum: de Platinum-stands vormen het hart van de beursvloer. Deze eilandstands hebben een oppervlakte van maar liefst 36 vierkante meter (6 x 6) en kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden. 

Aanmeldformulier

Participatie ICT2018

Supplementen

Meer contact tijdens ICT2018

Verplichting tot het organiseren van kennissessies op 3 tijdstippen
€ 4.000,-

Verplichting tot het organiseren van kennissessies op 3 tijdstippen
€ 2.000,-
€ 1.000,-
€ 1.000,-

In combinatie met een stand
€ 950,-
Communicatie

Exclusief voor Platina-partners
€ 500,-

Exclusief voor Platina en Goud-partners
€ 600,-

Exclusief voor Platina en Goud-partners
€ 750,-

Exclusief voor Platina en Goud-partners
€ 750,-
De ultieme ICT2018-belevenis

Catering voor 2 personen, 1 VIP-parkeerplaats, gereserveerde stoelen bij sessies, smaakvolle attentie na afloop ICT2018
€ 250,-
€ 3.000,-
€ 1.500,-
€ 2.500,-
€ 3.500,-
Ook ná ICT2018 in contact
€ 750,-
€ 1.500,-

Exclusief voor Platina-partners
€ 750,-

Kosten van uw deelname

Uw gegevens

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden
Voorwaarden ICT2018

Op ICT2018 is directe verkoop niet toegestaan, consumpties mogen uitsluitend in overleg met de organisatie worden uitgedeeld. De organisatie behoudt zich het recht om exposantenunits aan te passen zonder dat de organisatie aansprakelijk gesteld kan worden. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Deze reservering is definitief, bij annuleren wordt het volledige bedrag (100%) bij u in rekening gebracht. U ontvangt binnenkort een factuur welke binnen 30 dagen voldaan dient te zijn.

Na inzending van dit inschrijfformulier ontvangt u voor de goede orde op het opgegeven e-mailadres een kopie van het door u ingevulde formulier. Mocht u dit niet ontvangen of heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen, neem dan contact met ons op.

Wij gaan akkoord met de voorwaarden

Teken hieronder uw handtekening *