Aanmelden exposant

 

Uw eigen stand op ICT2018

Al vele jaren op rij organiseert ICTWaarborg diverse congressen en beurzen. Dit jaar doen we het anders: innovatie, ontwikkelingen, veranderende wetgeving, samenwerking en netwerken…alles komt samen op ICT2018! Het belooft de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT te worden, waarbij ondernemers en spelers elkaar ontmoeten in een dynamische ambiance. Voor u als leverancier, fabrikant of distributeur is ICT2018 de ideale gelegenheid om uw nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten. Tijdens ICT2018 kunt u profiteren van een dag vol innovatie, kennis, beleving en netwerkmogelijkheden. Bijzonder aan ICT2018 is dat het voor u ook mogelijk is de bezoekers te verwelkomen op uw eigen kennissessie in één van onze break-out-suites

U zoekt, ICT2018 heeft!

Wilt u ook op deze unieke manier in contact komen met spelers, partners en (toekomstige) klanten? Presenteer dan uw bedrijf tijdens ICT2018. De beschikbare stands variëren van 9m2 tot 36m2. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een break-out-suite te reserveren om de bezoekers in informele setting meer over uw bedrijf en/of producten te vertellen. Deelnemen aan ICT2018? Klik hier voor de mogelijkheden.

Nu reserveren betekent extra exposure 

Wanneer u zich nu registreert als exposant van ICT2018, worden uw bedrijfslogo en bedrijfsinformatie meteen op de drukbezochte ICT2018-website geplaatst. U wordt dan gezien door meer dan 100.000 bezoekers.

Participeren?

Neem contact op met Danielle Evers
T: 088-7730072
E: devers@ictwaarborg.nl